Den 13 maj 2005 startade vi Evas Kroppkakor. Tanken var att det skulle vara vi två som jobbade i företaget. Den ambitionen höll i två dagar - sedan fick vi anställa fler!
Våra kroppkakor görs för hand och är vad man kallar "grova" kroppkakor. Det betyder att det är en hög andel rå potatis i dem. Dessutom är våra kroppkakor naturligt laktos-, gluten- och allergenfria. Vi har till och med en egen kryddblandning för att vara säkra på att vi inte får med några allergener.
Som mest serverar vi cirka 3 000 kroppkakor på en dag, och det bästa betyget fick vi av en bybo som sa: "De här kroppkakorna är nästan lika goda som mammas!"
Kroppkakorna serveras med smör, lingon och grädde - du väljer tillbehören själv när du beställer.
Vegetariska kroppkakor
OBS! Vegetariska kroppkakor måste beställas minst två timmar i förväg (inget minsta antal).
Vi utvecklas!
Våren 2021 köpte vi en pizzaugn och började göra våra egna pizzor. På pizzorna har vi till exempel våra egna isterband, rökt lax, kyckling eller kroppkakor. Testa och se vilken som är din favorit! Vi serverar pizzor endast under sommarsäsongen.
Våra populära kroppkakor, isterband och korvar säljs i flera butiker runt om i Sverige.